ŞANLIURFA / HALİLİYE - İbni Sina İlkokulu

İbni Sina İlkokulu

Adres
HALİLİYE İLÇESİ AHMET YESEVİ MAH.2253.SOKAK NO33. BAĞLARBAŞI BÖLGESİNDE BAĞLARBAŞI İLKOKULU İLERİSİNDEDİR. 20, 21 VE 26 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak .
Misyon
Öğrencilerimize çağdaş ve demokratik bir eğitim vermek için eğitimi okul öncesinden başlayarak Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen en kaliteli insanları yetiştirmek için varız.
Nasreddin Hoca Ulusal Fıkra Canlandırma Yarışmasında Türkiye 3.lüğümüz vardır.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (SABAHÇI-ÖĞLENCİ)
Saatler
OKULUMUZDA İKİLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR. SABAHÇI DEVRE : 07.20-12.20 ÖĞLENCİ DEVRE : 12.20-17.20
KALORİFER (DOĞALGAZ)
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
20,21 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE TOPLAMA MERKEZİNDEN, 26 NOLU BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE DE YENİŞEHİR BÖLGESİNDEN OKULUMUZA ULAŞIM İMKANI VARDIR.
Servis Bilgisi
OKULMUZDA ÖĞRETMEN SERVİSİ OLMAYIP ÖĞRETMENLER ÖZEL ARAÇLARIYLA VE BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE OKULA GELMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDEDİR. HALİLİYE İLÇESİ AHMET YESEVİ MAHALLESİNDE BAĞLARBAŞI İLKOKULUNUN İLERİSİNDEDİR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ŞANLIURFA MERKEZ HALİLİYE İLÇESİNDE OLUP MERKEZİ BİR OKULDUR,AHMET YESEVİ MAHALLESİNDE BAĞLARBAŞI DEVTEŞTİ BÖLGESİNDEDİR. AYRICA OKULUMUZ KARA KÖPRÜ İLÇEMİZE VE TOKİ MAŞUK KONUTLARINA DA YAKINDIR. ÖĞRETMENLERİMİZİN GENELİ KARAKÖPRÜ İLÇESİNDE, TOKİ MAŞUK KONUTLARINDA İKAMET ETMEKTEDİR.
Diğer Hususlar
OKULUMUZ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİME BAŞLAMIŞTIR. TÜM SINIFLARIMIZDA ETKİLEŞİMLİ TAHTA VE İNTERNET ALT YAPISI MEVCUTTUR. GÜNEŞ GÖREN TÜM SINIFLARIMIZDA KLİMA MEVCUT OLUP AKTİF ÇALIŞMAKTADIRLAR. ÖĞRETMNELER ODAMIZDA 3 ADET FOTOKOPİ MAKİNESİ OLUP FAAL OLARAK ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN KULLANILMAKTADIR. 1 ADET KONFERANS SALONU, 2 ADET SPOR SOLONU MEVCUTTUR. DONATI ANLAMINDA HERHANGİ BİR SIKINTIMIZ YOKTUR.OKULUMUZ BÜNYESİNDE ANASINIFI VE ÖZEL EĞİTİM SINIFLARIDA FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.